Dj Hero is de game voor dj’s!

Na het succes van Guitar Hero is er nu ook Dj hero, een spel waar je een echte dj held kan worden. Voor ons als dj liefhebbers zijn de casual games als bubble shooters en 3 op een rij spelletjes natuurlijk minder geschikt.  Deze game biedt echter precies wat we willen!

Dj hero is van dezelfde makers als Guitar Hero en ze hebben ook nu weer een strakke controller ontwikkelt om dit spel te besturen. Voor het spel zijn er verder speciaal 93 mashups gemaakt die van onwaarschijnlijk hoge kwaliteit zijn. Met de controller wordt je geacht om deze mashups live te reproduceren. Er zitten verschillende knoppen op de controller, ook om het spel te besturen buiten de spelmodus zodat je daar niet je originele controller voor hoeft te gebruiken. Ook is de controller zowel geschikt voor linkshandige als rechtshandige djs doordat een deel van de controller ontkoppeld kan worden en aan de andere kant er weer aangezet.

De spelmodis komt veel overheen met Guitar hero. Zo is er een carrière modus waarin je sterren kunt verdienen zodat je nieuwe sets kan vrijspelen. In de multiplayer kan je ook gebruik maken van je Guitar hero gitaar. Het spel biedt veel mogelijkheden die specifiek aansluiten op dj’s, helaas zijn deze nog niet volledig uitgewerkt. Verwacht wordt dat deze in het vervolg nog aan de orde gaan komen!

dj-hero-2-3

Bron: Wikipedia

 

Tags: ,

 

Meer Berichten in Games