Samenwerking tussen Vodafone en Sony voor 3G connectiviteit

Telecomprovider Vodafone en Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) hebben een samenwerking aangekondigd. Dit samenwerkingsverband moet ervoor zorgen dat de gebruikers van de PS Vita binnenkort overal en altijd een goede 3G verbinding hebben. In sommige landen kunnen de gebruikers van de PS Vita 3G/ Wi-Fi binnenkort de verbinding tot stand laten komen met het gebruik van een Vodafone SIM kaart.

Deze samenwerking zal alleen in bepaalde landen zoals Engeland, Ierland, Italië, Duitsland, Spanje, Portugal, Autstralië, Nieuw – Zeeland, Nederland en Frankrijk worden gestart. Opvallend is dat gamers in België voorlopig nog even moeten wachten. Vodafone’s hoge kwaliteitsnetwerk draagt bij aan de verbetering van de gehele portable gaming ervaring. Tevens biedt Vodafone de mogelijkheid om overal te wereld in contact te blijven door sociale applicaties.

Provider Vodafone is de afgelopen periode al vaak in het nieuws geweest met diverse nieuwe ontwikkelingen. Zoals de mogelijkheid om door middel van een online dashboard je telefoon op afstand te kunnen beveiligen tegen diefstal of verlies.

 
 

Meer Berichten in Telecom